Mette 7 jaar!!!

Written By: Ing - Sep• 22•14

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage  26 juni werd het allerliefste meisje van het universum 7 jaar oud! Deze feestelijke happening werd natuurlijk op meerdere manieren gevierd! Als eerste ’s ochtends vroeg thuis waarbij ze haar grootste wens (een echte grote meidenfiets met mandje) uit mocht pakken. Daarna lekker trakteren op school en de nieuwe fiets laten zien aan de klas. Uiteraard werd er voor de vrienden en vriendinnen een fuif gegeven! Mette wilde graag een ‘mode academie’ zoals ze op vakantie bij het hof van saksen had gezien. De naaimachines werden dus uit de kast getrokken, het stoffenschap bij de Action werd leeggekocht en los gingen ze. Er werd flink geknipt, genaaid en versierd. Tussendoor lekker gesnoept en gezellig gekletst. De recensies waren positief. Mission accomplished dus! Als hekkensluiter volgde er een feestje voor familie en vrienden. Weer werd ons meisje enorm verwend en was het ontzettend gezellig! Nu op naar de 8 jaar en op naar groep 3! Als ze weer jarig is, kan ze dit bericht zelf teruglezen. Kleine meisjes worden heel snel groot…

 imageimageimageimageimageimage

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *