Watskeburt?

Written By: Ing - Jun• 15•14

Ik schrok net toch wel van de constatering dat mijn laatste bericht hier dateert van november 2013. Ik ben ook maar gewoon gestopt met goede voornemens om vaker te bloggen. Iets met zelfkennis…. Anyway, dit is wat er de afgelopen maanden zoals de revue passeerde…

December 2013: We waren helemaal klaar voor de winter! Een witte kerst, daar gingen we voor! Ik voelde me een soort van topmoeder aangezien de snowboots, sneeuwballenmakers en sneeuwbroeken ruim optijd klaar lagen. Wij wilden schaatsen en sleeën!  Inmiddels weten we allemaal dat de sneeuw uitbleef en de slee in de garage. Nu duimen dat de boots en broeken volgend jaar nog dienst kunnen doen. Zo niet… dan danken we god voor Marktplaats.

Na lange tijd van werkloosheid startte ik op 3 december als HR coördinator bij Overtoom/Manutan (JOEHOE!). Na deze klus ter vervanging van zwangerschap kon ik aansluitend als WIA Specialist aan de slag bij Keerpunt. Kortom, Toos is van de straat! 

Na de feestdagen vierden we in januari de verjaardag van Jens. 5 werd die Casanova van ons alweer! Hij vierde zijn eerste echte kinderfeestje en prachtig dat hij het vond. We aten friet op tafel en gingen apenkooien in de plaatselijke sporthal. Ons kereltje genoot dus wij ook! 

 

 

 

Februari en maart kabbelden op een weekje Landallen na rustig voorbij… 

 

April was echter een memorabele maand. Dit was de maand dat ik mijn dertigers status op moest geven. En ach als het dan toch onvermijdelijk is kun je net zo goed een feestje geven…

 

 

 

Mei viel in dezelfde categorie als februari en maart…

 

Inmiddels is het juni! De maand waarin het vaderdag is, Royke Donders binnenloopt met zijn juichpakken, 

 

Nederland het WK opende met een weergaloze 1-5

 

en onze stoere diva alweer 7 jaar wordt! 

 In dat feestje hebben we zin! Uitdelen, feestje geven, the works zeg maar. Ik beloof (ECHT!) dat we hier snel verslag zullen doen van de hele happening!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *