1 jaar Karperlaan in Odijk!

Written By: Ing - Jun• 08•13

Het voelt als een maand of 3 geleden dat wij de sleutel kregen van ons nieuwe huis en onze handel in Zeist oppakten om ons te vestigen in het Odijkse land. Toch is het vandaag alweer een heel jaar geleden dat wij voor het eerst met ons hele gezin een nachtje op Odijks grondgebied sliepen.

Odijk… het dorp waar ik vroeger op school al niks mee had, het dorp waarvan ik dacht ZEKER NIET toen Dennis voorstelde er een huis te kopen, Odijk waarover ik Dennis liet beloven dat we terug zouden gaan naar Zeist als ik er echt ongelukkig werd……, Odijk waar we nu heerlijk wonen en waar we voorlopig niet meer weg willen! Kortom, geen spijt en heel blij dat we het ondanks de slechte huizenmarkt, de reorganisatie op mijn werk enz gewoon hebben gedaan. 

Inmiddels zitten niet alleen Mette maar ook Jens hier op school en hebben ze al een flink sociaal netwerk opgebouwd. Waar ik nog denk ‘ wie is dat kind ook alweer en bij wie hoort het’  weet Jens feilloos iedereen bij naam en toenaam te noemen. Mette is geruisloos in de kleuterpubertijd gerold waarbij het afkorten van namen (Lies aka Lisa, Jum aka Jumbo supermarkt enz) heel erg 2013 blijkt te zijn. Miss Mette speelt graag met de Diva’s uit groep 7/8 want die zijn zo stoer en doen je haar zo leuk… 

Ook wij hebben in ons ‘ nieuwe’ dorp een hoop leuke en gezellige mensen leren kennen. Zo leuk zelfs dat we regelmatig een avondje ouderwets uit stappen gaan in de discotheek een durp verderop waar we vervolgens met de voetjes van de vloer gaan op nummertjes van Duran Duran, George Micheal enz. We zijn dan ook erg blij met deze frisse toevoeging aan onze vriendenkring. Het sfeertje in dit dorp bevalt ons ook uitermate prima! Heerlijk wonen dus.

Kortom, wij moven even niet en gaan voor nog velen jaren erbij in Odijk!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. Marjolein zegt:

    Een jaar vliegt ook voorbij!
    Als ik die foto’s van Jens zie dan denk ik precies Timo, want Jens is daar net zo oud als Timo nu is…
    Volgens mij zijn jullie ook helemaal ingeburgerd. Nog heel veel woonplezier in Odijk!

  2. Scallie zegt:

    Wat is het snel voorbij gegaan dat jaar zeg!! Een jaar die al vol memories is!! Het vliegt voorbij ja….ik zie ons hier nog binnen stappen de eerste keer! Nu ook alweer 4,5 jaar geleden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *