ff snel bijpraten

Written By: Ing - Feb• 25•13

Aaaaah ik wil het hier echt beter en vooral vaker bij gaan houden en het weer leuk maken voor jullie om te lezen maar het schiet er steeds bij in. Met Twitter en Facebook is een weblog natuurlijk een stuk minder handig cq minder hip maar zo leuk om als document voor de kinderen en mijzelf te maken dus ik ga gewoon gestaag door al is het niet op wekelijkse basis.

De afgelopen weken waren op zijn zachtst gezegd vrij hectisch en aan die hectiek lijkt maar geen einde te komen. Net als we denken aaaah een vrij weekend wordt er wel weer iemand ziek of komt er een vergeten afspraak in onze agenda bovendrijven. Story of our lives schat ik zo in… 

Anyway, Mette gaat goed nadat ze de diagnose glutenallergie/coeliakie heeft gekregen. Ze is een stuk energieker, heeft nooooit meer buikpijn en heeft weer kleur in haar gezicht. We maken ons wel serieus zorgen om haar groei en gewicht aangezien ze erg slecht eet de laatste weken. Wat we ook doen, hoe lekker we het ook maken…. ze lijkt het maar moeilijk weg te krijgen. Het zijn niet alleen de specifieke glutenvrije dingen die haar moeite kosten maar ook gewoon de reguliere voedingsmiddelen. Hopelijk draait binnenkort het tij en krijgen we onze goede eter weer terug. Aanstaande donderdag spreken we de maag-, lever- en darmarts weer dus wie weet heeft die de sleutel tot succes liggen. Vrijdag worden we trouwens weer in het ziekenhuis verwacht aangezien Mette tot 2 keer toe niet door de oogtest van de schoolarts kwam en nu op audientie mag bij een heuse oogarts. Ben benieuwd… Op school liep het de afgelopen maanden ook niet bijzonder lekker. Mette’s resultaten blijven achter, ze krijgt niet de juiste begeleiding (tja sorry we bezuinigen…) enz… Deze week start ze met remedial teachment dus wie weet levert dat wat op!

Jens is inmiddels aardig gewend op school. Er is vriendschap met de juf gesloten, hij vindt alles wat in de klas gebeurd maar wat spannend en er worden heuse vriendschappen gesloten. Spelen op het grote plein met een aantal klassen tegelijk valt hem nog wel wat zwaar. Het lijkt erop dat hij die grote meute niet goed overziet. Erg fijn dus dat zijn grote zus ook aanwezig is en die op haar beurt weer ‘grote’ vriendinnen heeft (groep 7/8) om haar kleine broertje te beschermen. Samen komen ze er wel… 

Op werkgebied is het onrustig. Met Loft010 gaat het goed alleen mis ik enorm de mensen om mij heen. Daarom ben ik weer begonnen met solliciteren in de hoop er een leuke baan voor een dag of 3 naast te vinden. Werken in het onderwijs is nog steeds mijn grootste droom maar in deze sector een baan vinden blijkt erg lastig helaas… In december heb ik een reeks van 8 gastlessen gegeven aan de Hogeschool van Utrecht en dat was dus echt supergaaf! Naast het onderwijs kijk ik ook nog steeds naar leuke functies op het gebied van P&O, HR, Recruitment, Sales, Casemanagement enz. Ooit loop ik vast tegen iets heel leuks aan… En ja tips zijn welkom! Alles binnen een uur vanaf Utrecht is haalbaar. 

Ik kan zo nog wel 5 pagina’s volpraten maar ik moet hoognodig slapen en aangezien ik geen energie heb om hetgeen ik schreef na te lezen op spelfouten moeten jullie er maar over heen kijken…

Tot snel! (hoop ik…. eeh beloof ik…)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. Margriet zegt:

  Geen spelfout gezien. 😉

  Fijn dat Mette opknapt met glutenvrij dieet. Hopelijk gaat het eten ook snel makkelijker en groeit ze dan weer zoals het hoort! Kan ze haar kleine broer ook blijven steunen op school. 🙂

 2. janneke zegt:

  Fijn om zo nog eens iets vsn je te horen, ik was al benieuwd hoe het met mette en jens ging! Fijn ook om te lezen dat Mette nu geen buikpijn meer heeft..
  En hopelijk komt het met Mette op school ook allemaal goed.
  Herkenbaar om te lezen wat betreft Mette en Jens, is hier precies hetzelfde met Jelle en Famke.

  Groetjes Janneke ( oorspronkelijk jgforum2007)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *