HOERA 40 JAAR!

Written By: Ing - Jan• 23•13

23 januari 1973 werd in Rotterdam Dennis Leendert Franscois geboren. 2e zoon van een tramchauffeur van de RET en de vrouw die ooit achter het loket van dezelfde trammaatschappij werkte. Tevens de zoon die  op de middelbare school in elke klas behalve de laatste bleef zitten, het begrip ‘Nederwiet’ in allerlei vormen eer aan deed, vroeger lang haar had, een pakje Camel per dag rookte, coma zuipen tot een sport verhief en vooral weinig op school te vinden was. Diezelfde zoon versierde in het laatste jaar van de middelbare school ondergetekende, deed toch maar examen (per toeval ook nog succesvol) en deed ook nog iets wat op studeren leek. Hij knipte zijn haar, stopte met roken, scoorde nog wat diploma’s, gaat uiteindelijk door het leven als ‘private banker’ bij de bank die vooral geen wielrenners sponsort en werd de liefste papa en echtgenoot die wij ons kunnen wensen.

Vandaag werd deze man die op zondag het vlees snijdt 40 jaar en dat gaan we vieren! Vanochtend (eigenlijk vannacht) om 03.00 uur stonden Jens en Mette met hun tekeningen al lang zal ze leven zingend aan ons bed want HEE PAPA IS JARIG en mama had tenslotte gezegd als jullie wakker worden mogen jullie naar boven komen om hem te feliciteren. Ik had wellicht beter de ‘slaapaap’ in kunnen stellen maar ach het idee was goed and thank god for koffie!! Vanavond gaan we pannenkoeken eten met opa en oma want het Bunnikse pannenkoekenrestaurant staat goed aangeschreven als het om glutenvrije pannenkoeken gaat zodat Mette ook lekker onbezorgd mee kan eten. Vrijdag komen er vrienden, familie en buren en drinken we (vast meer dan 1) borrel op deze bijzondere verjaardag want 40… das toch gewoon speciaal!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. Stef zegt:

    Van harte Dennis, wat een feest! Enne … welcome to the club!!! Stop maar met zaaien en maak een begin met oogsten

    Veel plezier!

  2. Mark zegt:

    Veel te laat natuurlijk maar alsnog: van harte gefeliciteerd man die op zondag het vlees snijdt. Dat je nog maar vele jaren op zondag (en andere dagen) het vlees mag (verdienen en ) snijden voor jouw mooie gezin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *